Jogellenes szexuális nevelés

Az Egyetemi Ellenállás elsősorban egy hallgatókból és oktatókból álló csoport, mely a felsőoktatásban tanuló konzervatív, hazafias hallgatók támogatására és védelmére jött létre. Fontosnak tartjuk azonban a középiskolás és általános iskolás diákok védelmét is, hiszen már a kisebbek is nagy veszélynek vannak kitéve az LMBTQP propaganda által szervezett “érzékenyítéseknek”. Az effajta „előadások” a homoszexuális, biszexuális és egyéb rendelleneségek társadalmi normává, természetessé tételére irányulnak.

Azon szülők jelentkezését várjuk, akiknek gyermeke a szülő akarata és tudta nélkül részt vett ilyen „érzékenyítésen”, vagy ezzel a témával kapcsolatos órarendbe beépített tanórájuk, vagy szakkörük volt/van. A gyermekek érdekében kérjük az ez ügyben érintett édesanyákat és édesapákat, hogy osszák meg velünk tapasztalataikat, meséljék el, hogy az ő gyermekeik iskolájában hogyan van jelen ez az ideológia, hogyan néz ki egy ilyen „érzékenyítés”, mi történik ott pontosan, mik hangzanak el, a tanárok hogyan viszonyulnak ehhez. Fontos, hogy amennyiben nem kíván részt venni a gyermek ilyen jellegű “foglalkozáson”, akkor a szülő megtagadhatja az ezen való részvételt! A gyermek és szülő alapjogai sérülhetnek egy ilyen “érzékenyítésen”!

Az Alaptörvény ugyanis kimondja, hogy minden gyereknek joga van a saját születési nemének megfelelő neveléshez, illetve, hogy a szülőnek joga van eldöntenie, hogy milyen fajta nevelést biztosít gyermekének.

(Alaptörvény XVI. cikk
(1) Minden fiatalkorúnak joga van a megfelelő testi, szellemi, erkölcsi fejlődésre és az ehhez szükséges védelemre és gondoskodásra. Magyarországon védve van a gyerekeknek a születési nemükhöz való önazonossági joguk, valamint hazánk biztosítja számukra a keresztény kultúrán alapuló értékrend szerinti nevelést.
(2) A szülőknek joguk van megválasztani a gyermeküknek adandó nevelést.)

Ha az Ön gyerekét az akarata és tudta nélkül érzékenyítették LMBTQI propagandával, például:

-ha a homoszexualitást és egyéb szexuális devianciákat normálisként mutatták be gyerekének iskolai oktatás keretében (például osztályfőnöki óra)
-homoszexuális szerepjátékban való részvételre buzdították/kötelezték (például, hogy játssza el, hogy ő a kirekesztett homoszexuális az osztályban), vagy ilyen jellegű házi feladatot adtak neki;
-ha LMBTQP lobbi kiadványt (füzetet, szórólapot, könyvet, filmet) olvastattak vagy nézettek meg vele;
-ha nyíltan transznemű tartott előadást, órát, szexuális “felvilágosítást” az iskolában.

Ha tájékoztatni kíván minket, akkor az alábbi űrlap kitöltésével tudja velünk felvenni a kapcsolatot. (Az általános és középiskolás diákok mellett, az egyetemi hallgatók is jelentkezhetnek, ha oktatási keretek között kellett “érzékenyítésen” részt venniük.) Válaszunkban tájékoztatjuk a jogorvoslati lehetőségekről.

Melyik intézményben történt a jogsértés?

Jogsérelem oktatási intézményben

Külön várjuk azoknak a diákoknak, hallgatóknak a jelentkezését, akiket politikai véleménye, vallási meggyőződése miatt ért hátrányos megkülönböztetés az iskolákban, egyetemeken (például Nagy-Magyarország medál, vagy kereszt alakú nyaklánc, nemzeti póló stb.). Szintén jogsértő bírálat alá esik az, ha valakit a kinézete, vallási és/vagy politikai irányultsága miatt néznek ki a tanárok, vagy egyéb negatív diszkrimináció éri az oktatási intézményben.

Melyik intézményben történt az "érzékenyítés"?